Изведување сумарна оценка по предметот физика на крајот на учебната година 9. одд.

Published Август 6, 2016 by Аида
                                                    ученик
тема Удел во проценти Добиена оценка Пондерирање Сумирање
Сили и движење 25 3 3 x 0,25 0,75
Енергија 25 4 4 x 0,25 1
Електрицитет и магнетизам 40 5 5 x 0,40 2
Звук 10 5 5 x 0,10 0,50
Вкупно 100 4,25  (4)

ИЛИ?

Advertisements

Напишете коментар

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Промени )

Twitter слика

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Промени )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Промени )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Промени )

Connecting to %s

%d bloggers like this: