Прилози од Програмата “Интеграција од еколошката едукација во образовниот систем на Република Македонија”

Published Август 23, 2016 by Аида

Препознатливи сме по проектотите  од областа на екологија, поточно по повекегодишните проектни активности во кои учествуваме во периодот од 1998 до 2016 год. Онаа што го започнале нашите претходници ние го продолживме и се гордееме со стореното. Повеќе од една деценија  сме ГЛОБЕ училиште, 8 години ЕНО училиште, бевме 3 години АРМАЛОВО училиште, 8 години ЕКО училиште,  а завршивме и многу наши Еко проекти предводени од нашите екологисти чии маскоти се Шарко и Жапко. Се обидуваме да го решиме проблемот на глобалното  затоплување и климатските промени и да оставиме убави спомени на Земјата.

Дел од нашите активности можете да ги видите на следните линкови:

7376654_orig

http://479915126104440569.weebly.com/10481053105810451043105610401062104810321040-10531040-1045105010541051105410641050104010581040-104510441059105010401062104810321040-10421054-1052104.html

http://aidafizika.blogspot.mk/2012/09/blog-post.html

http://aidafizika-oudimitarmiladinov.blogspot.mk/2012/05/blog-post.html

http://www.moepp.gov.mk/wp-content/uploads/2014/11/Globe%20OU%20Dimitar%20Miladinov%20-%20Publikacii%20Eko%20vesnik%20%20CUTOVI.pdf

http://istrazuvaj.blogspot.mk/2016/03/blog-post_18.html

http://aidafizika-aida.blogspot.mk/2012/04/blog-post.html

http://aidafizika-aida.blogspot.mk/2012/04/2.html

http://aidafizika-aida.blogspot.mk/2012/04/3.html

 

403353_orig

10608320_1018347281524131_6834955207259678022_o

pizap.com13815774803151

pizap.com14305226884881

pizap.com14305860716031

pizap.com14305880165251

pizap.com14306114478411

planetaZemja

Advertisements

Напишете коментар

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Промени )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Промени )

Twitter слика

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Промени )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Промени )

Connecting to %s

%d bloggers like this: