ИЗВЕСТУВАЊЕ ОД ДФРМ за настанот „Ноември – месец на науката“

Published Септември 18, 2016 by Аида

Почитувани,

во прилог на пораката е известување, пријава за наставници, пријава за ученици и опис на изработката/демонстрација/експеримент за настанот „Ноември – месец на науката“, а во рамките на кој ќе се одржи и XLI Школа „Млади физичари“.

Ве молиме препратете ја пораката до Вашите ученици и до Вашите колеги наставници.

Дополнително ќе бидат доставени покани до училиштата.

Следете ги информациите на www.dfrm.org

Со почит,
Друштво на физичарите на Р. Македонија

 

НАЈНОВА ПРОГРАМА за „Ноември – месец на науката“

noemvri_mesecnanaukata2016_programa

НАЈНОВО ИЗВЕСТУВАЊЕ за „Ноември – месец на науката“

noemvri_mesennanaukata_izvestuvanje01

ОКТОМВРИСКИ ИЗВЕСТУВАЊА:

noemvrimesecnanaukata_programa

noemvri_mesecnanaukata_izvestuvanje

opisnademonstracijata

prijavazaucestvo_ucenici

prijavazaucestvo_nastavnici

Advertisements

One comment on “ИЗВЕСТУВАЊЕ ОД ДФРМ за настанот „Ноември – месец на науката“

 • Напишете коментар

  Fill in your details below or click an icon to log in:

  WordPress.com Logo

  You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Промени )

  Google+ photo

  You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Промени )

  Twitter слика

  You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Промени )

  Facebook photo

  You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Промени )

  w

  Connecting to %s

  %d bloggers like this: