ИЗВЕСТУВАЊЕ за тркалезна маса на тема „Прочистување отпадни води“

Published Октомври 8, 2016 by Аида

Фондацијата Конрад Аденауер во соработка со Вилфред Мартенс Центарот за Европски Студии од Брисел и еколошката младинска организација Гоу Грин Скопје ве покануваат на тркалезна маса на тема

„Прочистување отпадни води“

Датум: 13. октомври 2016 година (четврток)

Место: Машински Факултет Скопје, Универзитет “Св. Кирил и Методиј“ 

Тркалезната маса е дел од проектот за унапредување на еколошкото образование. Експерти во областа работат на публикација со наслов „Пречистување на отпадни води“, која ќе биде понудена како наставен материјал/учебник на програмата на Машинскиот Факултет, Скопје. Целта на тркалезната маса е да поттикне дискусија и размена на мислења од страна на најрелевантните чинители во областа со авторите и рецензентите кои ќе бидат дел од говорниците.

Во прилог е програмата за настанот.

1

Сите заинтересирани своето присуство можат да го потврдат со реплицирање на мејл –  info@bidizelen.org

најдоцна до 12.10.2016 година (среда).

Advertisements

Напишете коментар

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Промени )

Twitter слика

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Промени )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Промени )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Промени )

Connecting to %s

%d bloggers like this: