2 comments on “ЕЛЕКТРОМАГНЕТНИ ПОЈАВИ

  • Почитувана Адела,
   секој експеримент по физика е за ниво прво или второ место. Се е до експериментаторот. Одберете експеримент по ваш избор, убаво опишете го, научете ја темата на која се однесува експериментот и убедете ја комисијата тоа што го зборувате дека е вистина. Тоа е рецептот 🙂 Со среќа!

 • Напишете коментар

  Fill in your details below or click an icon to log in:

  WordPress.com Logo

  You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Промени )

  Google photo

  You are commenting using your Google account. Log Out /  Промени )

  Twitter слика

  You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Промени )

  Facebook photo

  You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Промени )

  Connecting to %s

  %d bloggers like this: