Активности 2016/2017

Published Јуни 17, 2017 by Аида

EDUCATIONAL PARTNERSHIP PROJECT ROMANIA – MACEDONIA

„I am a child like you!“

19190736-1672794969427551-1515863743-n_orig

19190741-1672794339427614-1230318941-n_orig

19190950-1672793679427680-2064803641-n_orig

19191029-1672794096094305-1734813979-n_orig

ENO Tree Planting Day

1_orig

eeee_1_orig

ЕРАТОСТЕНОВ ЕКСПЕРИМЕНТ

14425502_1542981985727322_274551792089805556_o

ИНТЕРНЕТ ПРОЕКТ – ЕКОБУМ

download_1_orig

download-2_1_orig

s1_1_orig

s2_1_orig

EU CODE WEEK 2016

1_1_orig

Промоција на Е- учење
Ако обезбедите доволен број на соодветни ресурси, ако имате пристап до интернет, далечината и попреченоста не претставуваат никаков проблем.
Е-Учењето претставува користење на нова мултимедијална технологија и интернет за подобрување на квалитетот за учење преку пристап до ресурси и услуги како и соработка на поголеми далечини. ……
Се обидовме на овој начин да соработуваме и учиме иако знаевме дека учењето во реални околности е поефектно и полесно. Значи и самиот начин на учење и подготвување за ваков важен настан “Ноември – месец на науката” е експериментален, а во изборот на овој начин на соработка сите учествувавме (учениците и наставникот)
На пример: КЛИКНИ ТУКА

14917093-1175966029150075-823078768123215137-o_orig

1_3_orig

dscn0092_orig

ОПШТИНСКИ НАТПРЕВАР ПО ФИЗИКА 2017

adrian3

anastasija3

bobiuspesno

evauspesno

iskraiuspesno

iskrauspesno

jana2

jana3

matej1

mila2

STEM ПОСТЕР  ЗА  ТРЕТА ЕДУКОНФЕРЕНЦИЈА НА НАСТАВНИЦИ И ИНФОРМАТИЧАРИ

posteraida_orig

SCIENTIKS POSTER

17434643_1834046523287532_1890759758950819015_o

17761004_1847620921930092_9058180705529931879_o

17834129_1847468158612035_1993747995916461859_o

era

eratosten

РЕГИОНАЛЕН НАТПРЕВАР ПО ФИЗИКА

pizap-com14916680805231_orig

3

5

DSCN3842a4

EARTH DAY 2017

18056338_1866754943350023_8715845036598607190_o

18055752_1866755040016680_3180194828104680097_o

18076964_1866756246683226_6915392648936718329_o

Day of researchers in our classroom  – 28.04.2017

Ден на истражувачи во нашата училница

18518198_1903676159657901_5283627124495212685_o

18555920_1903659069659610_3499803903606160751_n

18557285_1903659159659601_6488231075998366094_n

18121412_1875791989112985_4487295437486407231_o

18121517_1875782232447294_242875621675001389_o

18121821_1875773579114826_6050803099362876437_o

18156003_1875781472447370_5127386540060435552_o

18156095_1875788689113315_6859898372296666365_o

18156809_1875786125780238_3089018060631685559_o

18193255_1875776919114492_2283214772081757792_o

ПОСТЕР ЗА ОПШТИНА ЦЕНТАР, СКОПЈЕ

poster-template-4_orig

centar

ДРЖАВЕН НАТПРЕВАР ПОФИЗИКА 2017

1

a5

2

4

ДЕНОВИ НА ЕЛЕКТРОТЕХНИКАТА 2017

18766471-1922105494481634-757798046399518365-o_orig

dscn3190_orig

dscn3193_orig

dscn3194_1_orig

dscn3196_orig

18921110_1925086474183536_4937990019420684067_o

ИНТЕРНЕТ ПРОЕКТ – ЗАНИМЛИВА ФИЗИКА

canvas_orig

canvas2_orig

canvas3_orig

canvas4_orig

ИНТЕРНЕТ ЕКО- ПРОЕКТ

18891878-1933876256637891-3673382661501073796-o_orig

18953408-1934480726577444-8919109975284198062-o_orig

DSCN4643

Напишете коментар

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Промени )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Промени )

Twitter слика

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Промени )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Промени )

Connecting to %s

%d bloggers like this: