5 comments on “Натпревари по физика 2017/2018

 • Почитувани,
  Ви го следам блогот и мислам дека е фантастичен бидејки добивам многу податоци околу натпреварите по физика , но и повеќе.
  Јас сум родител на ученик од деветто одделение кој сака да се натпреварува по предметот физика, но кој залута во потрага по материјали за вежбање. Претходната година исто бевме во конфликт што треба да се вежба , но сега ептен. Проблемот е што тие учат едно во училиште (лост, густина, притисок , количество топлина ), а во наведениот материјал за вежбање се други теми( Њутнови закони, работа и сл.)
  Дали имате поточни информации и ако може да ни помогнете.
  Однапред благодарам

 • Напишете коментар

  Fill in your details below or click an icon to log in:

  WordPress.com Logo

  You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Промени )

  Google photo

  You are commenting using your Google account. Log Out /  Промени )

  Twitter слика

  You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Промени )

  Facebook photo

  You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Промени )

  Connecting to %s

  %d bloggers like this: