Архиви

All posts for the month Декември, 2017

НАТПРЕВАР: Мајкрософт Македонија „365 Challenge“ “365 можности”

Published Декември 29, 2017 by Аида

0

Финалисти на натпреварот на Мајкрософт се наставниците: Аида Петровска од ООУ „Димитар Миладинов“ Скопје, Марија Петреска од меѓународното училиште „Нова“, Игор Богданоски од ООУ Блаже Конески Прилеп, Елена Блажевска од „Кирил и Методиј“ Стајковци, Сатки Исмаили од „Кирил и Методиј“ Тетово, Добри Јовевски „Илинден“ Крива Паланка, Силвана Јакимовска Бинова „Страшо Пинџур“ Карбинци, Славица Карбева Стојковиќ од „Петар Поп Арсов“ во село Богомила, Бисера Ристиќ од „Гоце Делчев“ од Неготино и дарко Талески од „Кирил и Методиј“ во село Канатларци.

134042508-1280x853

Сите финалисти се рангирани и наградени по категории: продуктивност, примена и иновативност.

Победник е Славица Карбева Стојковиќ од „Петар Поп Арсов“ во село Богомила.

3

1

2

4

5

6

1

2

3

4.jpg

5