Конференцијата за образование по природни науки и математика

Published Јануари 12, 2018 by Аида

Природно-математичкиот факултeт при Универзитет „Св. Кирил и Методиј“ во Скопје и Друштвото на физичарите на Република Македонија (ДФРМ), во соработка со Сојузот на математичарите на Македонија (СММ), организираат „Конференција за образованието по природни науки и математика“. Конференцијата ќе се одржи на 23-24 март 2018 во Македонската академија на науките и уметностите (МАНУ).

10111213

Преземете формулар за пријава и соопштение со детални информации:

FormularZaPrijavuvanje_KonferencijaMatPrirNauki (2)

PrvoSoopstenie_KonferencijaMatPrirNauki

Напишете коментар

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Промени )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Промени )

Twitter слика

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Промени )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Промени )

Connecting to %s

%d bloggers like this: