Архиви

All posts for the month Февруари, 2018

ОПШТИНСКИ НАТПРЕВАР ПО ФИЗИКА 2018

Published Февруари 3, 2018 by Аида

26992630_2263712330320947_2653599996414739_n

Голема благодарност до директорката на ООУ “Св. Кирил и Методиј” Вилма Поповиќ,  наставничката Ленче Зајковска и Наде од техничкиот персонал, кои беа прекрасни домаќини. Натпреварот помина во совршен ред, а ние, наставниците, се чувствувавме како дома.

ЗАДАЧИ :

VIII OОДДЕЛЕНИЕ

8182

2

2а

85868788899091

IX ОДДЕЛЕНИЕ

100

101102103104105106

107

108

109

110

pizap.com15176738421311pizap.com15176733371681DSCN0186

89