Друштвото на физичарите на Република Македонија (ДФРМ) Ве известува за неколку значајни настани и активности што ќе следуваат до крајот на календарската година.

Published Април 23, 2018 by Аида

01234

Advertisements

Напишете коментар

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Промени )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Промени )

Twitter слика

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Промени )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Промени )

Connecting to %s

%d bloggers like this: