6 comments on “Општински натпревар во решавање на задачи по физика 2020 – IX одд.

 • Vo izminatite godini ucenicite koi na opstinskite natprevari po fizika imaa osvoeni minimum 40 bodovi prodolzija da se natprevaruvaat i na regionalnite natprevari,so sto im se ovozmozi pogolema motivacija na ucenicite za izucuvanje na naukata i pottik za mladite istrazuvaci.

  • Се надевам дека истото ќе се случи и оваа година. Трпеливо ќе ги чекаме резултатите до среда (5.февруари) кога ќе ја дознаеме ситуацијата по сите општини и ДФРМ ќе излезе со известување и конечно решение. Со среќа на сите.

 • Напишете коментар

  Fill in your details below or click an icon to log in:

  WordPress.com Logo

  You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Промени )

  Google photo

  You are commenting using your Google account. Log Out /  Промени )

  Twitter слика

  You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Промени )

  Facebook photo

  You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Промени )

  Connecting to %s

  %d bloggers like this: