Активности, награди, признанија

Наместо портфолио

10866044_695890223860388_5397618621801054217_o

ПРВА ЕДУКОНФЕРЕНЦИЈА 24,25 јануари 2015

pizap-com14708396190821

Промоција на најуспешните наставници по физика во Република Македонија

https://issuu.com/aidafizika/docs/ucilisteto_vo_poslednite3godini

2016/2017

pizap-com14748140588331

eko

pizap-com14748108570791

1

2

eeee

eratost_orig

pizap-com14745647565131

eratosten-septemvri-2016

dimitarmiladinov

eu1

pizap-com14746370479431

eu2

pizap-com14746365419811

1

a1a2

fiz

s2

s1

download

download2

3

4

5

1

Промоција на Е- учење
Ако обезбедите доволен број на соодветни ресурси, ако имате пристап до интернет, далечината и попреченоста не претставуваат никаков проблем.
Е-Учењето претставува користење на нова мултимедијална технологија и интернет за подобрување на квалитетот за учење преку пристап до ресурси и услуги како и соработка на поголеми далечини. ……
Се обидовме на овој начин да соработуваме и учиме иако знаевме дека учењето во реални околности е поефектно и полесно. Значи и самиот начин на учење и подготвување за ваков важен настан “Ноември – месец на науката” е експериментален, а во изборот на овој начин на соработка сите учествувавме (учениците и наставникот)
На пример:
http://www.kizoa.com/Movie-Maker-Video-Editor/d74223813k1918810o1l1/eksperimenti-za-mila-i-berk

sss

ccc

canvas

canvas1

DSCN4643

Напишете коментар

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Промени )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Промени )

Twitter слика

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Промени )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Промени )

Connecting to %s

%d bloggers like this: